OVER TOSAM STUDIO

OVER TOSAM STUDIO

Welkom bij TOSAM Studio, een creatieve studio voor riso en grafisch ontwerp gevestigd in Utrecht. Opgericht door Thomas van der Vlis in 2012 en sindsdien gedreven om mooie dingen te maken.

Met een proactieve houding duiken wij in zowel digitale als analoge projecten. Denk aan illustraties, boekontwerpen, branding, klein drukwerk en webdesign – bij ons zit je goed.

Wat ons echt onderscheidt is risoprint en het maken van boeken. We zijn super enthousiast om onze vaardigheden in te zetten voor jouw projecten, of het nu gaat om een kleine hoeveelheid kaarten of hele boekoplages. Kom langs in onze riso-werkplaats om niet alleen je eigen afdrukken te laten maken, maar ook om deel te nemen aan een leuke riso-workshop.

TOSAM Studio houdt er ook van om creativiteit te laten zien. We bieden daarom een platform waar makers zoals jij je werk kunnen laten zien en publiceren via tentoonstellingen en publicaties. Je vindt ons in Het Huis van Betekenis, waar we een ruimte delen met een levendige groep ontwerpers, illustratoren en andere kunstenaars.

Wil je meer weten over wat we doen? Neem gerust contact met ons op. Of je nu een opdracht voor ons hebt, zin hebt in een samenwerking of gewoon een praatje wilt maken bij de koffie, we komen graag in contact in samen iets te maken!