OFFERTE AANVRAGEN

OFFERTE AANVRAGEN

Om direct een opdracht door te geven of een offerte aan te vragen kun je het formulier hieronder vullen. Voordat we aan de slag gaan met je opdracht sturen wij een offerte toe en gaan daar pas mee aan de slag nadat wij daar akkoord op hebben gekregen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Voeg een zip-bestand toe met daarin alle nodige bestanden en controleer goed of alles juist is ingesteld. Wij drukken de bestanden namelijk precies zoals wij ze krijgen aangeleverd. Een extra bestandscontrole en pre-press kunnen wij aanbieden voor een meerprijs. Dat is handig als je bijvoorbeeld liever het scheiden jouw werk in losse kleurlagen door ons wilt laten doen. Als je er niet uitkomt of als je vragen hebt over de kosten van risoprinten, laat het ons dan in het berichtveld weten.

  AANVRAAG FORMULIER
  DEFINIEER PROJECT
  KIES KLEUREN Zwart
  Fluorescerend Roze
  Rood
  Oranje
  Geel
  Groen
  Teal
  Korenblauw
  Blauw
  Paars
  Burgundy
  Plat goud
  Metaal Goud

  KIES KLEUREN

  Zwart
  Fluorescerend Roze
  Rood
  Geel
  Groen
  Korenblauw
  Blauw
  Metaal Goud


  Voor een zine of boek is van te voren meer aandacht nodig dan bij eenvoudiger drukwerk. Sommige afwerktechnieken besteden wij bijvoorbeeld uit en daarom luisteren wij van te voren goed naar wat de wensen zijn zodat we een goed advies kunnen geven. Laat hieronder een duidelijke omschrijving achter van het project. Noem daarin bijvoorbeeld ook hoe het boekwerk gebonden moet worden, hoeveel kleuren per pagina en etc.  Eindformaat x mm


  CHOOSE COLORS

  ZwartBlauwRoodGeelGroen
  Fuo rozeCornflowerOranjeMat goud


  product

  1 kleur

  2 kleuren

  100 A6 ((wens)kaart)1b

  €20,–

  €25,–

  250 visitekaartjes1b

  €35,–

  €45,–

  400 A6 (flyer)1b

  €50,–

  €70,–

  200 A5 (flyer/artprint)1a

  €50,–

  €70,–

  100 A3 (poster)1a

  €65,–

  €100,–

  1. enkelzijdig a. 90grs b. 250grs

  CHOOSE 1 OR 2 COLORS
  VERZENDING

  OphalenVerzenden via PostNL (€ 7,20)


  BESTANDEN

  .zip of .pdf (max 10mb)


  SPOED + €30,25

  Heb je een project dat zo snel mogelijk gedrukt moet zijn. Met spoed ontvang je binnen 5 werkdagen je risoprints.

  Drukken met spoed


  PROEFDRUK + €30,25

  Eerst een gedrukt voorbeeld zien? Dat is geen probleem. Voor €30,25 wordt jouw ontwerp 1 keer gedrukt. Let op dat de levertijd van het drukwerk in combinatie met een proefdruk een aantal werkdagen langer wordt.

  Ik wil een proefdruk


  PRE-PRESS + €30,25

  In principe drukken wij projecten precies af zoals wij de bestanden aangeleverd krijgen. Omdat in het resultaat van Riso altijd kleine imperfecties optreden is de kans groot dat het er anders uit komt te zien dan is verwacht. Om die afwijking te verkleinen kunnen wij voor €30,25 een extra bestandscontrole, kleurscheiding en pre-press aanbieden.

  Ik wil extra controle + pre-press


  GEBOORTEKAARTJES

  Wanneer je geboortekaartjes snel wilt bestellen na de geboorte, kies dan ook voor spoed. Je ontvangt de geboortekaartjes dan binnen 5 werkdagen vanaf wanneer je aangeeft dat het gedrukt kan worden. Voor een soepel verloop kun je het beste het ontwerp ruim van te voren opsturen en met ons bespreken. Als het dan zover is kun je ons de definitieve bestanden sturen met de geboortegegevens.


  VOORWAARDEN